Specialisaties

Een nieuwe en eenvoudige behandeling, speciaal ontworpen voor tandartsen, voor het rechtzetten van tanden of te combineren met andere esthetische behandelplannen zodat effectieve resultaten worden bereikt met een minimaal invasieve behandeling.

Invisalign® Go is geschikt voor behandelingen in het front, orthodontische terugval en andere esthetische wensen met betrekking tot het rechtzetten van tanden. Bij een juist gebruik van de aligners kan de patiënt binnen drie maanden het eindresultaat bereiken.

Tijdens een eerste consult worden er een 3D-scan gemaakt en kan de tandarts bepalen of u in aanmerking komt voor dit systeem. Indien de behandeling gestart kan worden, wordt tijdens de volgende afspraak de eerste reeks aligners gepast en deze neemt u dan meteen ook mee naar huis. In overleg met de tandarts, wordt er elke zeven tot veertien dagen een nieuwe set gebruikt en er gebeurt elke zes tot acht weken een controle om te kijken of de behandeling volgens plan verloopt. De volgende reeks kan dan worden meegegeven.

De voordelen van Invisalign® Go:

  • Elke aligner wordt op maat gemaakt voor optimaal draagcomfort
  • De aligners zijn zeer dun en transparant. Hierdoor is het nagenoeg niet zichtbaar dat u aligners draagt.
  • Met een aantal simpele stappen is het behandelplan eenvoudig te volgen
  • Bewezen effectief: meer dan 5 miljoen mensen wereldwijd zijn behandeld met het Invisalign®-systeem.
  • Omdat de aligners uitneembaar zijn, is het gemakkelijk om uw gebruikelijke mondhygiëne voort te zetten en te genieten van uw gebruikelijke eetpatroon.