Historiek

Als tandartsengroep blijven wij op zoek naar vooruitstrevende concepten en verfrissende ideeën.

In 1975 richtten Philippe Demoor en Daniëlle Van Strydonck hun tandartsenpraktijk op te Schoten (Deuzeld) welke in het millennium evolueerde naar een moderne groepspraktijk in het centrumproject te Brasschaat met meerdere tandheelkundige disciplines en specialisaties onder één dak. Op dit gezamenlijk adres bestond de praktijk uit twee afdelingen: Dental Clinic en Paro Clinic. In Dental Clinic werd de algemenere tandheelkunde uitgeoefend in al haar facetten. In Paro Clinic werd na verwijzing gefocust op tandvleesontstekingen, loskomende tanden en slechte adem en kreeg ook de implantologie stilaan de nodige aandacht. De praktijk groeide met de jaren maar ook de vraag naar opvolging en uitbreiding. Per 1 januari 2015 werd de afdeling Dental Clinic overgenomen door zoon Nicholas Demoor die sinds 2004 eveneens full time werkzaam is in de praktijk.

Een nieuwe opportuniteit deed zich voor toen het naastliggende pand (395 B) vrij kwam en de idee ontstond om de praktijk een nieuwe look te geven. Dental Clinic verhuisde op 6 juni 2016 en kreeg de naam Dental Clinic Demoor met Nicholas Demoor als tandarts-zaakvoerder. Samen met de tandartsen Philippe Demoor, Ward Monballiu, Michaël Van Gool, Sofie Wyckmans en hun assistentes is de opvolging verzekerd.
Paro Clinic blijft op de huidige locatie (395 A) en krijgt voortaan de naam Paro Implant Clinic Van Strydonck. Hier zullen Daniëlle Van Strydonck en Philippe Demoor als zaakvoerders hun werkzaamheden als parodontoloog en implantoloog verder zetten.

Beide praktijken behouden hun nauwe samenwerking en centrale ligging op de esplanade van het centrumproject te Brasschaat. Een nieuwe praktijkvorm is zo ontstaan met een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website.

Nicholas en zijn team kijken er naar uit om u te begroeten in de praktijk.